Entreprenörscoaching — Våga möta dina rädslor och utmana dina hjärnspöken

Att starta företag kan vara både spännande och skrämmande. Att få prata med någon utomstående för att reda ut dina tankar, rädslor och prioriteringar kan därför kännas skönt. Kickass-coachen Marie-Luise Ribbnäs delar här med sig av de rädslor och hjärnspöken som hon ofta möter i coachingsamtal med blivande företagare och entreprenörer och hur de, under sina samtal, tillsammans utforskar dessa.

En av de vanligaste rädslorna som jag möter i coachingsamtal med entreprenörer eller personer som drömmer om att starta eget kretsar kring ekonomi. Frågor såsom “Kan jag få min idé att gå runt?” och “Kan jag försörja min familj så som jag kunde när jag hade ett fast jobb?” är vanliga orosmoment. En annan rädsla som också ofta dyker upp är rädslan för att bli ensam och utan sammanhang, att inte ha kollegor eller liknande.

Det finns ingen universallösning på detta men det vi gör är att vi tillsammans, i våra samtal, utforskar de rädslorna och hjärnspöken som finns för att ta reda på vad som är sant och vad som inte är sant. Att samtala kring själva affärsidén är ofta också en viktig del där entreprenören eller företagaren själv få uttala tron på sig själv, sin idé och hur de ser på behovet och förverkligandet av den.


Vi på Kickass Coach erbjuder entreprenörscoaching för dig som är egenföretagare och/ eller entreprenör. Oavsett om du redan är igång med din verksamhet eller om du går i starta eget-tankar så har vi upplägg och coacher som passar just dig.

Coaching - kontakta oss

1 thought on “Entreprenörscoaching — Våga möta dina rädslor och utmana dina hjärnspöken

Comments are closed.

Kategorier